Medialle

Ropecon, Euroopan suurin epäkaupallinen roolipelifestari järjestetään kahdettakymmenettä kertaa ensi kesänä Espoon Otaniemessä. Roolipelifestari vetää vuosittain yli 3500 kävijää viikonlopuksi pelaamaan roolipelejä, keräilykorttipelejä, miniatyyripelejä ja lautapelejä, larppaamaan, seuraamaan puheohjelmaa ja osallistumaan työpajoihin.

Vuosi 2013 on Ropeconille yhtä juhlaa ja kahdennenkymmenennen tapahtuman teemaa värittääkin juhlahumu. Erityisesti suomalaisessa roolipeliskenessä on paljon juhlimisen aihetta, upeita saavutuksia on niin kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla, kuten Nordic Larp-kirja (Montola&Stenroos 2010) ja Stalker-roolipeli (Burger Games 2008). Juhlatuuli näkyy tänä vuonna Ropeconin ulkoasussa, peleissä ja ohjelmassa.

Kunniavieraina nähdään tänä vuonna lautapelisuunnittelija Kevin Wilson (USA) ja indie-pelijulkaisija D. Vincent Baker (USA).

Lisää kunniavieraista

Akkreditoidu tapahtumaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tiedotus@ropecon.fi, otsikolla akkredioituminen seuraavat tiedot:

  • Nimi
  • Edustamasi media
  • Puhelinnumero

Toivomme myös, että kerrot millaista juttua olet suunnittelemassa. Ilmoita myös mahdollinen kuvaaja. Kunniavieraiden haastattelut pyydämme tiukan aikataulun takia varaamaan etukäteen. Saavuttuasi tapahtumapaikalle sinua auttaa parhaansa mukaan sekä tapahtuman tiedotus että infotiski.

Yhteystiedot:

  • tiedotus@ropecon.fi
  • 050 338 5159

Tiedottajat Massi Hannula ja Ville-Eemeli Miettinen

Lisätietoja: