Taidenäyttely

Tuttuun tapaan Ropeconissa on myös taidenäyttely, jossa taiteilijat pääsevät asettamaan esille roolipeliskeneä sivuavia töitään. Toteuta siis oma näkemyksesi juhlavasta teemastamme mieleiselläsi tekniikalla, tai tarjoa muutoin Ropeconiin hyvin istuvaa teostasi näytteille.

Töitään voi tarjota ja lisäkysymyksiä esittää osoitteeseen taidenayttely@ropecon.fi. Ilmoittautumisia otetaan vastaan kesäkuun loppuun saakka. Ilmoitathan työsi mitat, ja lähetä siitä myös kuva ilmoittautumisen yhteydessä.

Näyttelyyn osallistumisesta ei tarjota ilmaista sisäänpääsyä tai muuta palkkiota, mutta taidenäyttely toimii galleriana josta taiteilijat voivat halutessaan myydä omia töitään. Tuomalla teoksesi näyttelyyn osallistut myös kilpailuun, jonka voittajille on luvassa lahjakorttipalkintoja.

Huomioitavaa:

  • Tilaa on rajallisesti, joten töiden määrää saatetaan joutua rajoittamaan. Näyttelyyn ilmoittautuneille taiteilijoille ilmoitetaan valinnasta viimeistään 7.7.
  • Ropecon on ikärajaton tapahtuma, ja taidenäyttely on keskeisellä paikalla kaikkien kävijöiden nähtävillä. Seksiä tai raakaa väkivaltaa kuvaavia töitä ei tämän vuoksi voida asettaa näytteille.
  • Taiteilijoiden toivotaan tuovan työnsä paikalle perjantaina ennen conin aukeamista, ja vievän ne sunnuntaina mukanaan conin päättyessä. Mahdollisista poikkeusjärjestelyistä voidaan sopia, mutta otathan siinä tapauksessa yhteyttä hyvissä ajoin etukäteen.

Luovaa coninodotusta toivottaen,
Tommi Hyvönen
Taidenäyttelyvastaava
taidenayttely@ropecon.fi